Elburg Consultancy

Astrid Elburg in Business Class Astrid Elburg in Business Class

Expertise: Human development, strategie, transformatie door middel van  conceptontwikkeling voor management, bestuur en toezicht.

Vakgebieden: Ethisch leiderschap, persoonlijke effectiviteit, mentale weerbaarheid en machtsbekwaamheid.

Adviseren: Astrid Elburg adviseert, lost problemen op en draagt bij aan  de ontwikkeling van mens en organisatie. Daarnaast ontwerpt zij programma's voor de ontwikkeling van regulier leiderschap en heeft zij ervaring in het begeleiden van Moreel Beraad en Socratische gespreksvoering.

Zij deed onderzoek naar de impact van gunnen in bedrijven, publiceerde hierover  en geeft veel trainingen in het verhogen van de Gunfactor.

Concept ontwikkeling: Haar concepten zijn praktijk gericht en resulteren in de bewustwording van medewerkers  en organisaties over hun specifieke toegevoegde waarde.

1. De Gunfactor: Bijzonder in de aanpak is het ontwikkelmodel 4xG, de Gunfactor als economische waarde en als methode voor leiderschapsontwikkeling en nieuwe energie in organisaties.

2. Plan B

Met dit concept krijgen bedrijven en individuen inzicht en handvatten voor nieuwe strategieën en transformatie van business en carrieres.

3. Webbing, Ecosysteem denken en handelen resulteert in effectieve 21e Century skills die nodig zijn voor wendbaarheid en flexibiliteit, van mensen en zaken

Innovaties doorvoeren: Vernieuwing in de organisatie brengen en met succes een bedrijfsomslag te sturen zijn haar sterke kenmerken, daarbij neemt ze haar ervaring als bestuurder en toezichthouder mee. Kennis van gender- en interculturele vraagstukken dragen bij aan inclusie in de organisatie, met haar onderzoek naar de specifieke aspecten van inter-generationeel samenwerken neemt ze de nieuwe generaties in deze executie mee. Zij pleit voor een nadrukkelijke samenwerking met deze generaties op de arbeidsmarkt, zij voegen met hun high tech kwaliteiten, hun netwerkcompetenties en globale culturele oriëntatie belangrijke vernieuwingsbronnen toe aan organisaties.

Accreditaties: EMCC, CEDEO, NRTO en de Algemene Nederlandse Vereniging voor Wijsbegeerte